About Bipa

– AN AUTOMATION COMPANY WITH 30 YEARS OF EXPERIENCE.

Bipa a/s, banke industri og proces automation

BIPA believes the key to solving a task is knowledge and understanding of how processes, mechanics and operators interact to achieve optimal solutions.
BIPA’s work extends from the production level up to ERP systems, which typically ends in an interface on the administrative system in the form of database, which BIPA programs, configures and documents.

Meet us here

Vidste du at...

BIPA A/S og vores services strækker sig ud over landets grænser, hvorfor vi både servicerer anlæg i Danmark, men også globalt med få timers varsel. Vi er kun begrænset af flyvetider og visumregler.

Vi sætter en dyd i at være inden for rækkevide, hvis der skulle opstå et behov. Mange af vores kunder har haft stor glæde af on-site-besøg.

Vi udvikler løsninger ud fra et solidt fundament af erfaring og ekspertise samt udnyttelse af den nyeste teknologi med ét hovedformål; at strømline processer, der styrker bundlinjen.

Vi strømliner processer, der styrker bundlinjen.

Men vi mener også, at den rigtige løsning indeholder kendskab og forståelse for, hvordan processer, mekanik og operatører spiller sammen. Det er netop dén konstellation, der giver værdi.

Den digitale tidsalder er her. Det sker for øjnene af os. Automation er for alvor blevet en del af virkeligheden for mange produktionsvirksomheder, der ønsker at optimere deres produktionsapparat. Industri 4.0 er mødet mellem den digitale verden og den fysiske produktion, hvor automation er ét af nøgleordene.

Læs mere om, hvordan vi tænker automation her.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.