Om Bipa

– ET AUTOMATIONSFIRMA MED 25 ÅRS BRANCHEERFARING

Bipa a/s, banke industri og proces automation

BIPA A/S er en automationsvirksomhed med mere end 25 års erfaring inden for automatisering. Vi har en dynamisk sammensætning af erfarne automatiseringseksperter og unge ingeniører, der med den nyeste viden inden for automatisering, udvikler avancerede løsninger til industrien.

Vi ønsker, at vores kunder skal have et solidt fundament at stå på. Det giver vi dem gennem erfaring og ekspertise, hvor vi udnytter den nyeste teknologi.

Vidste du at...

BIPA A/S og vores services strækker sig ud over landets grænser, hvorfor vi både servicerer anlæg i Danmark, men også globalt med få timers varsel. Vi er kun begrænset af flyvetider og visumregler.

Vi sætter en dyd i at være inden for rækkevide, hvis der skulle opstå et behov. Mange af vores kunder har haft stor glæde af on-site-besøg.

Vi udvikler løsninger ud fra et solidt fundament af erfaring og ekspertise samt udnyttelse af den nyeste teknologi med ét hovedformål; at strømline processer, der styrker bundlinjen.

Vi strømliner processer, der styrker bundlinjen.

Men vi mener også, at den rigtige løsning indeholder kendskab og forståelse for, hvordan processer, mekanik og operatører spiller sammen. Det er netop dén konstellation, der giver værdi.

Den digitale tidsalder er her. Det sker for øjnene af os. Automation er for alvor blevet en del af virkeligheden for mange produktionsvirksomheder, der ønsker at optimere deres produktionsapparat. Industri 4.0 er mødet mellem den digitale verden og den fysiske produktion, hvor automation er ét af nøgleordene.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.